3095x2066_bg

Bij Jarex begrijpen we dat efficiƫnt en kosteneffectief magazijnbeheer van cruciaal belang is voor het succes van uw bedrijf. Daarom bieden wij uitgebreide diensten op het gebied van warehousing, zelfs als u geen eigen magazijn heeft. Wij nemen de zorg voor uw opslag- en distributiebehoeften uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van partners beschikken we over toegang tot hoogwaardige magazijnen verspreid over strategische locaties. We werken nauw samen met gerenommeerde logistieke aanbieders die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van magazijnfaciliteiten en -beheer. Dit stelt ons in staat om u een flexibele en schaalbare warehousing-oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Onze samenwerking met externe magazijnen stelt u in staat om te profiteren van tal van voordelen. U hoeft geen grote investeringen te doen in het opzetten of onderhouden van een eigen magazijn. U bespaart op operationele kosten, zoals huur, onderhoud en personeel. Bovendien profiteert u van de expertise en ervaring van onze partners, die zorgen voor een soepele en efficiƫnte afhandeling van uw goederen.

Opslag voor Omvangrijke en Zware Goederen

Voor goederen die niet binnen de standaardnormen vallen, wij bieden opslagfaciliteiten met buitensporige afmetingen of uitzonderlijk zwaar stukgoed.

Gevarieerde opslagmogelijkheden

Of het nu gaat om goederen met een laag volume of grote voorraden, onze partners beschikken over diverse magazijnen die geschikt zijn voor verschillende producten.

  • Stukgoedopslag

    We bieden opslagfaciliteiten voor stukgoederen, waarbij we zorgen voor een zorgvuldige hantering, inspectie en verpakking van individuele items. Dit stelt ons in staat om uw goederen veilig op te slaan en snel te kunnen leveren wanneer dat nodig is.

  • Opslag van gevaarlijke stoffen

    Voor de opslag van gevaarlijke stoffen volgen we strikte veiligheidsprotocollen en voldoen we aan alle voorschriften. Onze externe magazijnen zijn uitgerust met speciale voorzieningen, zoals brandbeveiligingssystemen en gescheiden opslagruimten, om maximale veiligheid te waarborgen.

  • Koel-vries opslag

    Voor goederen die gekoeld of bevroren moeten blijven, hebben we speciale koel- en vriesopslagfaciliteiten. Onze externe magazijnen zijn voorzien van geavanceerde koel- en vriesinstallaties om de vereiste temperaturen te handhaven en de kwaliteit van uw bederfelijke goederen te behouden.

Bij Jarex Shipping & Forwarding streven we naar langdurige samenwerkingsverbanden met onze klanten. We begrijpen het belang van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Jarex u van dienst kan zijn bij het opslaan van uw goederen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw logistieke partner te zijn!