Bij Jarex begrijpen we dat efficiënt wegtransport essentieel is voor het succes van uw bedrijf. Als logistieke dienstverlener bieden wij u betrouwbare en flexibele wegtransport oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Of u nu ladingen wilt verzenden binnen Nederland of internationaal transport nodig heeft, wij staan ​​voor u klaar.

Ons ervaren team van medewerkers werkt nauw samen met een uitgebreid netwerk van betrouwbare transportpartners. Door middel van deze samenwerking kunnen we u een breed scala aan wegtransportdiensten aanbieden, zonder dat we zelf vrachtwagens bezitten. Hierdoor kunnen we flexibel inspelen op uw transportbehoeften en ervoor zorgen dat uw goederen veilig, tijdig en kosteneffectief worden afgeleverd.

Of het nu gaat om volle vrachtwagenladingen (FTL) of deelladingen (LTL), wij zorgen voor de juiste oplossing voor uw zendingen. Onze transportexperts analyseren uw specifieke vereisten en ontwikkelen een aangepast transportplan dat aansluit bij uw wensen. Met uitgebreide kennis van nationale en internationale regelgeving en douaneprocedures zorgen we ervoor dat uw ladingen moeiteloos door de verschillende grenzen en controlepunten worden geleid.

Complete- en deel- ladingen wereldwijd

Wij bieden flexibele wegtransportoplossingen voor zowel volle vrachtwagenladingen als deelladingen, waarbij we ons uitgebreide netwerk van betrouwbare transportpartners wereldwijd benutten.

Specialist in douane documenten

Ons team verzorgt nauwkeurig de opmaak van exportdocumenten en regelt vlotte douane-inklaringen, zodat uw goederen probleemloos door de internationale handelsgrenzen kunnen bewegen.

 • Complete en deelladingen wereldwijd

  Of u nu een volle vrachtwagenlading (FTL) of een deellading (LTL) wilt verzenden, wij zorgen voor de juiste oplossing. Met ons uitgebreide netwerk van betrouwbare transportpartners kunnen we uw goederen wereldwijd vervoeren.

 • Exceptioneel transport en projectladingen

  Voor ladingen die buiten de standaardafmetingen vallen, zoals zware of omvangrijke vracht, bieden we exceptioneel transport. We hebben de ervaring en middelen om dergelijke ladingen veilig en efficiënt te vervoeren. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij het beheren van complexe projectladingen.

 • Containertrucking van droge-, koel- en vriesladingen

  Wij bieden containertruckingdiensten voor verschillende soorten ladingen, waaronder droge, gekoelde en bevroren goederen. Ons team zorgt ervoor dat uw containers op tijd worden opgehaald en afgeleverd op de gewenste bestemming.

 • Express zendingen

  Voor spoedzendingen bieden wij express diensten. Of het nu gaat om documenten, monsters of kleine pakketten, wij zorgen ervoor dat uw zendingen snel en veilig op de plaats van bestemming aankomen.

 • Opmaak van exportdocumenten en douane-inklaringen

  We begrijpen dat het opstellen van exportdocumenten en het afhandelen van douane-inklaringen een complex proces kan zijn. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het voldoen aan de vereisten en het regelen van een soepele douane-afhandeling.

Kies voor Jarex Shipping & Forwarding BV als uw partner voor wegtransport en ervaar de voordelen van een efficiënte, betrouwbare en kosteneffectieve logistieke oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw transportbehoeften overtreffen.